Klick Datas e-kurser i Klickportalen K3

Följande e-kurser producerade av Klick Data finns tillgängliga
dvs. färdigproducerade och klara att köras direkt i en valfri
webbläsare på Windows, Mac eller Linux via Klickportalen K3,
se www.klickportalen.se.

Visa e-kurs förteckning utan info 
Om KlickData
 
   KlickData Lärplattform
 
Introduktion till nya KlickData
"Med över 25 års erfarenhet är KlickData är svenskarnas one-stop-shop för interaktiv utbildning"

 
Affärsutveckling
 
   Kompetens
 
Utveckla er med Klickportalen K3
"Klickportalen K3 är en omfattande lärplattform för kunskap som alla organisationer kan använda för att effektivisera sin verksamhet. Vi visar i denna e-kurs hur alla moduler i K3 fungerar och smart samverkar."

 
Kom igång med Klickportalen K3
"Kortversion av Utveckla er med Klickportalen K3 som på ett snabbt och enkelt sätt ger dig som avändare en bra start till användningen av K3."

   Kommunikation
 
Kroppsspråk & Gester
"Jan de Laval lär dig i den här e-kursen att tyda kroppsspråket och den underliggande betydelsen bakom olika ansiktsuttryck, kroppsställningar och gester."

 
Att kommunicera med marknaden - en målgruppsinriktad kurs i affärskommunikation
"Lär dig att kommunicera effektivt med marknaden! Anders Rydell hjälper dig att få en strategi för din marknadskommuniktion!"

 
Lär dig Skriva & Dokumentera
"Lär dig att få fram ditt budskap i skrift. Sänder du budskapet rätt paketerat så blir du läst. En crossoverkurs för dig som vill utveckla din skrivna kommunikation med datorn som vapen."

 
Manligt & kvinnligt språk
"Tolka och förstå dina medmänniskor av det motsatta könet och nå självkännedom vilket på sikt kommer förbättra din förmåga att samarbeta och kommunicera över könsgränserna."

 
Tala med teknik
"En crossoverkurs där du får samklang mellan teknik, pedagogik och kroppsspråk. Efter kursen kommer du lätt få fram en slagfärdig presentation."

   Retorik
 
Argumentationsteknik- konsten att få sin vilja fram
"E-kurs av Jan de Laval som lär dig bli en bättre förhandlare. Du lär dig argumentationsprocessen och vilka faktorer som styr dig till att lyckas i en förhandling."

 
Mötesstrategier-grundregler för lyckade möten
"E-kurs av Jan de Laval för dig som vill skapa förutsättningar för bättre och meningsfulla möten."

 
Personligt framträdande
"Jan de Laval ger dig konkreta tips hur du förbereder dig och håller tal, vad som utmärker en bra presentatör, likväl som retorisk kunskap."

 
Praktisk Retorik
"Bli bättre på att visionera ditt budskap. Du lär dig hur man bygger upp ett övertygande tal och hur olika delar hänger ihop. Jan de Laval lär dig alla retoriska knep som fungerat i århundranden."

   Personlig utveckling
 
Flow - Vägen till framgång
"Hur gör man egentligen för att få lite flyt och framgång i tillvaron? Jan de Laval visar dig hur du med övning och ihärdighet själv kan uppnå den konst som några få människor verkar vara födda med."

 
Kreativitet - utveckla din skapandekraft
"Visste du att du har mängder av kreativa egenskaper? Jan de Laval lär dig hur du utvecklar din inneboende skapandekraft."

 
Stretchövningar framför skärmen
"Enkla övningar som gör underverk och sätter fart på de goda spiralerna som gör varje arbetsdag framför skärmen bättre!"

 
Stresshantering - konsten att leva ett skönare liv
"Lär dig hantera din stress. E-kursen lär dig hitta reglagen att styra din stress så att du kan slappna av på jobbet och hemma för att få ut mer av livet."

   Ekonomi & Administration
 
Grundkurs i Företagsekonomi del 1
"Tycker du att ekonomer pratar ett fikonspråk? Vill du ha bättre kläm på vad alla begreppen egentligen betyder och hur man använder dem?"

 
Grundkurs i Företagsekonomi del 2
"Del 2 visar hur budgeten fungerar som ett verktyg för planering och styrning av verksamheten."

 
Grunderna i bokföring del 1
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Suzanne Rehnlund förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 1 av 3."

 
Grunderna i bokföring del 2
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Suzanne Rehnlund förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 2 av 3."

 
Grunderna i bokföring del 3
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Suzanne Rehnlund förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 3 av 3."

 
Grundkurs i Koncernredovisning del 1
"Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 1 går igenom bl.a. historik, bakgrund, lagar samt förvärvsmetoder."

 
Grundkurs i Koncernredovisning del 2
"Suzanne Rehnlund är tillbaka och gör två e-kurser i ämnet Koncernredovisning. Del 2 tar bl.a. upp dotterföretag, koncernanalys och kassaflödesanalys."

 
Microsoft Office för småföretagare
"Microsoft Office för småföretagare är en e-kurs av Kia Barwén som specialinriktat sig på Officeanvändningen ur ett småföretagarperspektiv."

 
Lär dig Visma Admin 500
"I denna kurs lär Veronica Eriksson dig Visma Admin 500."

 
Lär dig Visma Lön 300
"I denna E-kurs från klickdata lär Veronica Eriksson dig Visma Lön 300"

   Säljträning
 
Grunderna i Butiksförsäljning
"Butikssäljjobb är ett fantastiskt jobb. Michael Strauss hjälper dig i e-kursen Grunderna i Butiksförsäljning med strategi och målformuleringar."

 
Effektiv behovsförstärkning
"I den här kursen kommer Michael Strauss att lära dig mycket om behov. Behov är centrala i försäljning. Inte bara kundens behov utan även dina behov som säljare och människa."

 
Grunderna i Förhandlingsteknik
"Förhandlingsteknik är ett mycket effektivt och lönsamt sätt att få som du vill. Vill du att ditt företag ska göra affärer med ett annat företag? Vill du ha ett jobb? Vill du ha högre lön? Vill du bestämma kvällens middag? Vill du slippa diska efter? Allt"

 
Grunderna i försäljning
"Michael Strauss har gjort en introduktionskurs för dig som vill bli en duktig säljare och behöver veta vad som krävs."

 
Grunderna i offertskrivning
"Michael Strauss kommer i denna interaktiva e-kurs lägga grunden till dina och företagets förbättrade säljresultat. Köp denna e-kurs och sälj mer genom högre offertkvalité."

 
Grunderna i Ledarskap
"Lär dig de vedertagna tekniker som gör dig till en bra ledare. Michael Strauss guidar dig."

 
Grunderna i telefonförsäljning och telemarketing
"Michael Strauss kommer i denna interaktiva e-kurs stärka ditt företags säljresultat. Sälj mer genom att använda en av världens mest användbara uppfinningar- telefonen!"

 
Microsoft Office
 
   Microsoft Office 2016
 
Microsoft Excel 2016 - Grunder
"Lär dig använda Excel 2016"

 
Microsoft Excel 2016 - Fortsättning
"Fortsättningskursens mål är att du ska kunna kalla dig en Excel-expert eftersom vi tror att du efter kursen kommer att ha en ännu bättre koll på möjligheterna med Excel"

   Microsoft Office 2013
 
Microsoft Excel 2013 - Grunder
"Excel är ett fantastiskt program, och Kia Barwéns absoluta favorit i Office-paketet"

 
Microsoft Excel 2013 - Fortsättning
"I den här e-kursen får du inte bara räkna och analysera, utan nu ska vi ta ett riktigt tag i sammanställningar av både data och funktioner"

 
Nyheterna i Microsoft Office 2013
"Lär känna nya versionen av Microsoft Office och arbeta både snabbare och säkrare."

 
Lär dig Microsoft Outlook 2013
"Microsoft Outlook är ett mycket vanligt program för att skicka och hantera e-post, framförallt om du arbetar på lite större företag. Men även studenter och småföretagare har glädje av Outlook. "

 
Microsoft PowerPoint 2013 - Grunder
"Mattias Dahlqvist leder dig genom PowerPoint - version 2013!"

 
Microsoft PowerPoint 2013 - Fortsättning
"Med Microsoft PowerPoint 2013 arbetar du snabbare och på ett roligare sätt. Och med Mattias Dahlqvist i studion blir det inspirerande och lärorikt!"

 
Microsoft Word 2013 - Grunder
"E-kursen vänder sig till både dig som är självlärd, eller inte arbetat så mycket i tidigare versioner och nu vill lära dig allt från början med version 2013."

 
Microsoft Word 2013 - Fortsättning
"Med Microsoft Word 2013 arbetar du snabbare på ett roligare sätt. Och med Mattias Dahlqvist i studion blir det inspirerande och lärorikt!"

   Microsoft Office 2010
 
Microsoft Access 2010 - Grunder
"Microsoft Access 2010 - Grunder ger dig allt du behöbver för att bygga formulär, tabeller och skapa databaslösningar i Microsoft Access 2010."

 
Microsoft Access 2010 - Fortsättning
"I Klick Datas Microsoft Access 2010 - Fortsättning lär Mattias Dahlqvist dig avancerade databaslösningar med Access 2010 och dess smarta inbyggda funktioner."

 
Microsoft Excel 2010 - Grunder
"Om du vill gå en kurs i Excel så är det Klick Datas Excelkurs som är det perfekta för dig för att kunna sköta budget, hantera siffror och analysera datamängder."

 
Microsoft Excel 2010 - Fortsättning
"Söker du en fördjupningskurs i Excel? Här är den! Klick Datas Microsoft Excel 2010 - Fortsättning, som ingår i Microsoft Office 2010 lär dig Kia Barwén bla. hur du analyserar data och får statistik med Microsoft Excel 2010. En onlinekurs som knäcker hårt."

 
Gå över till molnet med Microsoft Office 365
"En onlinekurs från Klick Data som lär dig allt du behöver veta för att arbeta med Office 365 i molnet och effektivisera flödet av arbetsprocesser via Microsofts molmtjänster och programvaror."

   Microsoft Office 2010 i danske
 
Nyhederne i Microsoft Office 2010
"E-kurset online med Nyhederne i Microsoft Office Office 2010 . Så du kan føle dig hjemme i Office 2010 og arbejde effektivere og sikrere."

   Microsoft Office 2010 i norske
 
Nyhetene i Microsoft Office 2010
"Ekurset online om nyhetene i Microsoft Office 2010. Klick Data går igjennom nyhetene som finnes i hele Officepakken med Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010, Onenote."

   Microsoft Office 2010
 
Nyheterna i Microsoft Office 2010
"Klick Data tar i denna kurs om nyhet i Office 2010 greppet på helheten för dig som kan Office och vill lära dig allt nytt och nyheterna i Microsoft Office 2010."

 
Lär dig Microsoft Outlook 2010
"I Klick Datas e-kurs om Outlook 2010 lär vår guide Mattias Dahlqvist dig hur du jobbar och arbetar med informationsflödet på jobbet med genom Microsoft Outlook 2010. "

 
Microsoft PowerPoint 2010 - Grunder
"Presentera bättre genom att lära dig Microsoft PowerPoint 2010 - Grunder, Klick Datas e-kurs som är en av många utbildningar online i Klick Datas kurspaket om Microsoft Office 2010."

 
Microsoft PowerPoint 2010 - Fortsättning
"Klick Datas e-kurs om PowerPoint 2010 - Fortsättning är en fristående del som ingår i ett kurspaket om Microsoft Office 2010 från Klick Data."

 
Microsoft Word 2010 - Grunder
"I Klick Datas Microsoft Word 2010 - Grunder som ingår i Klick Data Office 2010 lär Mattias Dahlqvist dig att hantera världens mest använda och sofistikerade ordbehandlingsprogram. "

 
Microsoft Word 2010 - Fortsättning
"Det finns otroligt mycket finesser i Microsoft Word som normalanvändaren inte känner till och som skulle effektivisera tusentals svenskars användning om de bara kände till alla finesser."

   Microsoft Office 2007
 
Microsoft Access 2007 - Grunder
"I Klick Datas Microsoft Access 2007 - Grunder, lär Mattias Dahlqvist dig bl.a. att bygga formulär, tabeller och skapa databaslösningar i Microsoft Access 2007."

 
Microsoft Access 2007 - Fortsättning
"I Klick Datas Microsoft Access 2007 - Fortsättning lär Mattias Dahlqvist dig avancerade databaslösningar med Access 2007 och dess smarta inbyggda funktioner."

 
Microsoft Excel 2007 - Grunder
"I Klick Datas Microsoft Excel 2007 - Grunder, som ingår i Microsoft Office 2007 lär dig Kia Barwén hur du kalkylerar med Microsoft Excel 2007."

 
Microsoft Excel 2007 - Fortsättning
"I Klick Datas Microsoft Excel 2007 - Fortsättning, som ingår i Microsoft Office 2007 lär dig Kia Barwén hur du jobbar och analyserar datamängder med Microsoft Excel 2007."

 
Nyheterna i Office 2007
"För gamla användare av Office kommer Microsoft Office 2007 innebära radikala förändringar och mindre klick (!). I Klick Datas e-kurs går Kia Barwen igenom nyheterna program för program i sviten. Ute nu!"

 
Microsoft Outlook 2007 - e-kursen
"I Klick Datas e-kurs om Outlook 2007 som ingår i Microsoft Office 2007 visar Kia Barwén dig hur du organiserar och styr informationsflödet genom Microsoft Outlook 2007."

 
Microsoft Outlook 2007 - e-kursen (Exchange)
"I Klick Datas e-kurs om Outlook 2007 som ingår i Microsoft Office 2007 visar Kia Barwén dig hur du organiserar och styr informationsflödet genom Microsoft Outlook 2007 (anpassad för storföretag)."

 
Microsoft PowerPoint 2007 - Grunder
"I Klick Datas e-kurs om PowerPoint 2007 - Grunder som ingår i Microsoft Office 2007 lägger Mattias Dahlqvist grunden för dina kunskaper i den senaste presentationstekniken."

 
Microsoft PowerPoint 2007 - Fortsättning
"I Klick Datas e-kurs om PowerPoint 2007 - Fortsättning som ingår i Microsoft Office 2007 leder Mattias Dahlqvist dig vidare i presentationstekniken."

 
Microsoft Publisher 2007 - e-kursen
"I Klick Datas e-kurs om Microsoft Publisher 2007 som ingår i Microsoft Office 2007 guidar Kia Barwén dig igenom Microsofts egna Desktopprogram."

 
Microsoft Word 2007 - Grunder
"I Klick Datas Microsoft Word 2007 - Grunder som ingår i Klick Data Office 2007 lär Mattias Dahlqvist dig att hantera världens mest använda och sofistikerade ordbehandlingsprogram."

 
Microsoft Word 2007 - Fortsättning
"I Klick Datas Microsoft Word 2007 - Fortsättning, fortsätter Mattias Dahlqvist att lära dig att bemästra världens mest använda och sofistikerade ordbehandlingsprogram."

   Microsoft Office 2003
 
Grunderna i Microsoft Access 2003
"Mattias Dahlqvist förklarar hur du bygger upp ett databassystem i Access 2003."

 
Fortsättning i Microsoft Access 2003
"Morgan Lindström bygger vidare på avancerade databassystem i Microsoft Access 2003."

 
Grunderna i Microsoft Excel 2003
"Gå vår grundkurs i Microsoft Excel 2003, så kommer du upptäcka hur mycket du inte kunde i världens ledande kalkylprogram."

 
Fortsättning i Microsoft Excel 2003
"I Microsoft Excel 2003 kan du analysera alla slags data och dra slutsatser av informationen genom bl.a pivottabeller, som du lär dig i Klick Datas fortsättningskurs."

 
Nyheterna i Microsoft Office 2003
"Nytt Officepaket med massor av nyheter! Kia Barwén förklarar alla fördelar av Office 2003 från alla programs perspektiv, samt från perspektivet av att de samverkar."

 
Lär dig Microsoft Outlook 2003
"Mattias Dahlqvist lär dig sköta all informationsskyffling på jobbet i Micrososft Outlook 2003 där du får översikt och planering i kalendern, dina dokument, och givetvis dina e-postmeddelanden.."

 
Lär dig Microsoft PowerPoint 2003
"Mattias Dahlqvist lär dig använda Micrososft PowerPoint så att dina presentationer blir kraftfulla och lätta att skapa."

 
Grunderna i Microsoft Word 2003
"Lär dig det omfattande ordbehandlingsprogrammet Microsoft Word 2003 genom Klick Datas två e-kurser. Du får lärararledd undervisning av Kia Barwén direkt på skärmen i allt om ordbehandling."

 
Fortsättning i Microsoft Word 2003
"Gå vidare i Microsoft Word 2003 genom Klick Datas fördjupningskurs med Kia Barwén."

   Microsoft Office 2000
 
Grunderna i Microsoft Access för Office 2000
"Du får lära dig allt om hur man bygger tabeller, relationer, frågor och register i det kraftfulla databasprogrammet."

 
Fortsättning i Microsoft Access för Office 2000
"Detta är kursen för dig som byggt tillämpningar med Access och vill fördjupa dina kunskaper."

 
Grunderna i Microsoft Excel för Office 2000
"Kia Barwén gör denna grundkurs i Excel 2000, fyllt av nya spännande exempel och förklaringar på de nya funktionerna."

 
Fortsättning i Microsoft Excel för Office 2000
"I Klick Datas fortsättningskurs lär du dig att hämta, analysera och presentera statistik ur databaser, tabeller och hanterar Excels styrka."

 
Lär dig Microsoft Small Business Customer Manager för Office 2000
"Lär dig nyttan och avändningen av Small Business Customer Manager som ingår i många versioner av Office 2000."

 
Lär dig Microsoft Outlook för Office 2000
"Outlook 2000 är ett av de program som används mest i Office 2000. Kommunikationen med medarbetare och omvärld genom e-post, planering av egna aktiviteter "

 
Lär dig Microsoft PowerPoint för Office 2000
"Microsoft Powerpoint 2000 är ett av de program som de flesta har eller borde ha mest nytta av i Office 2000-paketet."

 
Lär dig Microsoft PhotoDraw för Office 2000
"Lär dig Microsoft PhotoDraw 2000 ett bildbehandlingsprogram som kommer med Office 2000 Premium."

 
Lär dig Microsoft Publisher för Office 2000
"Skapa enkla och slagkraftiga broschyrer i Microsofts vana och bekanta miljö."

 
Grunderna i Microsoft Word för Office 2000
"Du lär dig bli ordbehandlare i den bemärkelsen att du arbetar effektivt med tabbar, tabeller, stilmallar och mycket mer."

 
Fortsättning i Microsoft Word för Office 2000
"Klick Datas fördjupningskurs i Word 2000 ger dig alla möjligheter att lära dig programmet på djupet."

   Microsoft Office XP
 
Grunderna i Microsoft Access för Office XP
"Mats Olofsson lär dig bl.a. att bygga formulär, tabeller och skapa databaslösningar i Microsoft Access 2002."

 
Fortsättning i Microsoft Access för Office XP
"Lär dig avancerade databaslösningar med Access 2002 och dess smarta inbyggda funktioner."

 
Grunderna i Microsoft Excel för Office XP
"Steg för steg får du liv i programmet genom att följa Kia Barwéns alla tips och exempel på hur smart Excel är i Office XP."

 
Fortsättning i Microsoft Excel för Office XP
"I Klick Datas fortsättningskurs om Excel 2002 i Office XP lär du dig bland annat att hämta, analysera och presentera statistik ur databaser och tabeller."

 
Nyheterna i Microsoft Office XP
"Kia Barwén med sin charm och kunskap visar dig nyheterna i Office XP. "

 
Lär dig Microsoft Outlook för Office XP
"Med Outlook 2002 får du översikt på din dag och ordning på informationsflödet."

 
Lär dig Microsoft PowerPoint för Office XP
"Med Klick Datas Kia Barwén får du snabbt upp dina kunskaper i programmet Microsoft PowerPoint 2002."

 
Grunderna i Microsoft Word för Office XP
"I Klick Datas grundkurs om Word 2002 i Office XP lär Kia Barwén dig att hantera världens mest använda och sofistikerade ordbehandlingsprogram."

 
Fortsättning i Microsoft Word för Office XP
"Fortsättningskursen om Word 2002 i Office XP."

   Vägen till ECDL
 
Modul 1 i Vägen till ECDL - Allmän it-kunskap
"Grundläggande datakunskaper för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 2 i Vägen till ECDL - Operativsystem
"Grundläggande om operativsystemet för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 3 i Vägen till ECDL - Ordbehandling
"Grundläggande ordbehandling för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 4 i Vägen till ECDL - Kalkyl
"Grundläggande kalkyl kunskaper för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 5 i Vägen till ECDL - Databaser
"Grundläggande databas kunskaper för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 6 i Vägen till ECDL - Presentation
"Grundläggande presentations kunskaper för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Modul 7 i Vägen till ECDL - Internet & e-post
"Grundläggande om Internet och e-post för ECDL/ Dataföreningens licencerade tester för Datakörkortet."

 
Media Publishing
 
   CAD-program
 
Grunderna i AutoCAD 2012
"AutoCAD har i dag mer än 10 miljoner registrerade användare världen över. Autodesk har mer än 80 olika produkter, varav AutoCAD är en av dessa. "

 
Fortsättning i AutoCAD 2012
"Vill du lära dig lite mer om AutoCAD? Många nöjer sig med baskunskaperna, men ju mer man lär sig, ju fortare går det och desto roligare blir det att jobba?"

 
Grunderna i AutoCAD 2008
"Grundkurs i Autodesk AutoCAD 2008 är en nybörjar och grundutbildning i programmet AutoCAD som har över 7 miljoner licenserade användare i världen."

 
Fördjupning i AutoCAD 2008
"Du kommer i den här fortsättningskursen fördjupa dina kunskaper i AutoCAD och lära dig använda den intelligens som finns i AutoCAD."

 
Grunderna i AutoCAD LT 2008
"Med grundkursen i AutoCAD LT 2008. Visar Helene Swärd dig att det är lättare än du tror att rita i datorn."

 
Fördjupning i AutoCAD LT 2008
"Vill du lära dig lite mer om AutoCAD LT 2008? Många nöjer sig med baskunskaperna, men varför inte använda programmet fullt ut?"

   Adobe CS6
 
Adobe Acrobat XI Pro - Nyheterna
"Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i Acrobat XI Pro. Kursen täcker även standardversionen!"

 
Adobe Illustrator CS6 - Nyheterna
"I den här kursen visar Mattias Dahlqvist dig just nyheterna med version CS6. Den största nyheten är att hela programmet är skapat på nytt. En helt ny bas som tar oss in i 64-bitar minneshanteringen och med vad det innebär."

 
Adobe InDesign CS6 - Nyheterna
"Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i InDesign version CS6."

 
Adobe Photoshop CS6 - Nyheterna
"Mattias Dahlqvist visar nyheterna i Photoshop CS6. Generellt så handlar det om bättre hastighet och prestanda - kombinerat med nya verktyg för avancerad bildredigering, design och montage."

   Adobe CS4
 
Adobe Acrobat 9 Pro - e-kursen
"I den här versioen av Adobe Acrobat har det kommit en hel del spännande nyheter. Du lär dig skapa snygga formulär och övriga dokument. Nu går det även att inkludera flash."

 
Adobe Dreamweaver CS4 - Grund
"I den första delen lär du känna gränsnittet i Adobe Dreamweaver CS4, skapar ett projekt och lär dig hur du organiserar och förbereder ditt projekt."

 
Adobe Dreamweaver CS4 - Fortsättning
"I andra delen av Klick Datas e-kurs om Adobe Dreeamweaver CS4 får du ytterligare kunskaper i programmets funktioner underlättar ditt arbete."

 
Adobe Flash CS4 - Grunder
"I första delen om Adobe Flash CS4 får du en guidad genomgång i programmets layout, animering, text och ljud funktioner."

 
Adobe Flash CS4 - Fortsättning
"Fortsättningskurs på Adobe Flash CS där du lär det mer om JavaScriptsfunktioner och mycket mer."

 
Adobe Illustrator CS4- Grunder
"Din interaktiva guide Mattias Dahlqvist tar dig genom en omfattande genomgång Adobe Illustrator CS4. Efter kursen kommer du att behärska de kraftfulla verktyg och funktionerna!"

 
Adobe Illustrator CS4 - Fortsättning
"I andra delen av e-kursen får du fördjupad kunskap i Adobe Illustrator CS4 och dess funktioner."

 
Adobe InDesign CS4- Grunder
"I denna e-kurs lär du dig allt grundläggande kring Adobe InDesign CS4."

 
Adobe InDesign CS4- Fortsättning
"I fortsättningskursen av InDesign CS4 går Mattias Dahlqvist igenom lite mer avancerade funktioner."

 
Adobe Photoshop CS4- Grunder
"Lär dig Photoshop CS4, snabbt och effektivt med de nya smarta funktionerna."

 
Adobe Photoshop CS4- Fortsättning
"I denna kurs fördjupar du dig i de kreativa funktioner som ger fantastiska resultat. Photoshop CS4 har en hel del nya funktioner som spar dig tid."

   Adobe CS3/CS2/CS
 
Dokumentera med Adobe Acrobat 6.0
"Kursens mål är att ge dig en inblick i Acrobat-världen. Kia Barwén bekantar dig med Acrobat och programmets miljö."

 
Jobba med Adobe Creative Suite 3-Tryck & Design
"Så här har du aldrig kunnat arbeta tidigare, säger Adobe och kallar det för en Revoulutionerande integration. Vi på Klick Data håller med."

 
Jobba med Adobe Creative Suite 3- Webb
"Mattias Dahlqvist är din guide genom CS3s Flash, Dreamweaver, Photohsop och CS3 paketets integration. "

 
Lär dig Adobe InDesign CS del 1
"E-kurs för dig som vill lära dig grunderna i layoutprogrammet Adobe InDesign CS."

 
Lär dig Adobe InDesign CS del 2
"Fortsättningskurs för dig som vill utveckla dina färdigheter ytterligare i layoutprogrammet Adobe InDesign CS."

 
Lär dig Adobe Illustrator CS del 1
"Mattias Dahlqvist tar dig med på en omfattande genomgång av den nya versionen av Adobe Illustrator CS. Du lär dig att behärska programmets kraftfulla verktyg och funktioner!"

 
Lär dig Adobe Illustrator CS del 2
"I del 2 får du en fördjupad kunskap i Adobe Illustrator CS och dess funktioner."

 
Nyheterna i Adobe Creative Suite
"En perfekt kurs för dig som hänga med i allt nytt och spännande som introduceras i Adobe Creative Suite! Mattias Dahlqvist förklarar nyheterna i varje program på ett okomplicerat och intressant sätt."

 
Lär dig Adobe Photoshop CS2 del 1
"Lär dig arbeta snabbt och effektivt med de nya smarta funktionerna i Adobe Photoshop CS2."

 
Lär dig Adobe Photoshop CS2 del 2
" I fortsättnings kursen fördjupar du dig i de kreativa verktyg som ger otroliga resultat, sparar dig massor av arbetstimmar då du smidigt anpassar Photoshop helt efter ditt sätt att arbeta."

 
Lär dig Adobe Photoshop CS del 1
"Mattias Dahlqvist tar i del 1 upp vad du behöver veta för att använda Photoshop i ett digitalt professionellt sammanhang."

 
Lär dig Adobe Photoshop CS del 2
"Matrtias Dahlqvist går vidare med funktioner i Photoshop version CS och systerprogrammet ImageReady."

   Adobe Collection
 
Dokumentera med Adobe Acrobat 5.0
"Mattias Dahlqvist går igenom hur du skall lägga upp strategin med dokumenthanteringen och hur du använder Distillern, Approval, Catalog och de andra varianterna av Acrobat 5.0."

 
Lär dig Adobe InDesign 2.0 del 1
"E-kurs för dig som vill lära dig grunderna i layoutprogrammet Adobe InDesign 2.0."

 
Lär dig Adobe InDesign 2.0 del 2
"En fortsättningskurs i Adobe InDesign 2.0 som ger dig djupare förståelse och kunskap om layoutprogrammets funktioner och möjligheter."

 
Lär dig Adobe Illustrator 10 del 1
"Lär dig Adobe Illustrator 10 del 1 är en interaktiv e-kurs där Mattias Dahlqvist går igenom grunderna i grafiskt arbete med verktyget Adobe Illustrator 10."

 
Lär dig Adobe Illustrator 10 del 2
"Lär dig Adobe Illustrator 10 del 2 är en interaktiv e-kurs där Mattias Dahlqvist går vidare med allt grafiskt arbete som du kan skapa i Adobe Illustrator 10."

 
Lär dig Adobe Photoshop 7.0 del 1
"I denna e-kurs tar Mattias Dahlqvist upp vad du behöver veta för att använda Photoshop i ett digitalt professionellt sammanhang."

 
Lär dig Adobe Photoshop 7.0 del 2
"I denna e-kurs går Mattias Dahlqvist vidare och ser vilka kreativa delar i programmet som du kan använda för att bygga upp egna bildkompositioner med lager, opacitet och filter."

   Bildbehandling
 
Lär dig Adobe Imageready 3.0- bildbehandling för webben
"Mattias Dahlqvist förklarar i denna e-kurs hur du använder Adobe Imageready för bildbehandling på webben."

 
Bildbehandling med Adobe Photoshop 6.0 del 1
"Denna e-kurs tar upp vad krävs av en dator för att du ska få Photoshop att fungera bra, hur man ska ställa in färghanteringen i Photoshop m.m."

 
Bildbehandling med Adobe Photoshop 6.0 del 2
"Stefan Ohlsson, fortsätter att lära dig Adobe Photoshop 6.0."

   Layout/ Trycksak
 
Lär dig Adobe PageMaker 6.5 del 1
"Lär dig att montera, formatera och redigera texter och bilder. Med Adobe PageMaker."

 
Lär dig Adobe PageMaker 6.5 del 2
"I fortsättningsdelen går Kia Barwén igenom bl.a. färghantering, typografi, långa dokument."

 
Lär dig QuarkXPress 4.0 del 1
"Kia Barwén ger dig en lärarledd grundkurs i QuarkXPress 4.0. Du får alla nödvändiga kunskaper om hanterandet och arbetsprocesserna i layoutprogrammet."

 
Lär dig QuarkXPress 4.0 del 2
"Syftet med del 2 i QuarkXpress är att du som arbetar i verklig produktion ska lära dig programmet på djupet samt även nyheter i version 4."

 
Trycksaksproduktion- processen steg för steg
"Mattias Dahlqvist förklarar lugnt och pedagogiskt desktop publishingprocessen vid trycksaksproduktion och all dess terminologi."

   Multimedia
 
Lär dig 3D Studio MAX R2.5 del 1
"I första delen får du grepp om hur du bygger upp stillbildsmiljöer med objekt och olika ytor och material, såsom NURBS-ytor, Loft-objekt, Lappar/patches m.m."

 
Lär dig 3D Studio MAX R2.5 del 2
"I del 2 får du animeringskunskaperna och all den fingerfärdighet och problemlösningsapproach du behöver för att göra dina 3D objekt rörliga."

 
Redigera i Adobe Premiere 6.0
"Allt som du behöver kunna för att jobba effektivt och med full kreativitet i programmet får du i Klick Datas e-kurs, som nu äntligen finns i vårt stora sortiment."

   Adobe CC
 
Adobe Creative Cloud 2014
"Mattias Dahlqvist visar dig nyheterna i Adobe Creative Cloud 2014!"

 
Internet & webbproduktion
 
   Macromedia Studio 8
 
Lär dig Dreamweaver 8 del 1
"I den första delen bekantar du dig med gränssnittet i Dreamweaver, skapar ett projekt och lär dig hur du organiserar och förbereder ditt projekt, du får även en genomgång av Fireworks."

 
Lär dig Dreamweaver 8 del 2
"I Del 2 få du fördjupade kunskaper i programmets verktyg som effektiviserar arbetet i produktion, och på hur du får en hemsida att bli mer dynamisk med avancerade menyer och innehåll."

 
Lär dig Flash Professional 8 del 1
"I del 1 får du bland annat grund kunskaper i programmeringsspråket actionscript, du får en genomgång i programmets layout, animering, text och ljud funktioner."

 
Lär dig Flash Professional 8 - Actionscripts 2.0
"I del 2 fördjupas möjligheterna med actionscripts. Du får bl.a. lära dig viktiga principer som krävs för avancerad programmering i flash."

   Webblayout
 
Macromedia Dreamweaver MX- Grunder
"Mattias Dahlqvist guidar dig steg för steg ígenom processen att enkelt och smart sätta upp en webbplats."

 
Macromedia Dreamweaver MX- Fördjupning
"Mattias Dahlqvist lär dig att sätta upp en webbplats och utnyttja Dreamweaver MX lösningar med grafiska WYSIWYG och HTML."

 
Bygg webb med Microsoft FrontPage 2000
"Joakim Näsman visar dig Microsoft FrontPage 2000."

 
Bygg webb med Microsoft FrontPage 2002- Grunder
"Lär dig bygga webbsidor med FrontPage 2002 som verktyg, och få med dig en hel del generella kunskaper om webbdesign."

 
Bygg webb med Microsoft FrontPage 2002 - Fördjupning
"Fristående interaktiv e-kurs där Anders Rydell bl.a. lär dig olika tekniker för att göra din webbplats mera lättläst, lättladdad och intressant för besökaren."

 
Webbproduktion- processen steg för steg PC
"Mattias Dahlqvist går igenom steg för steg vilka program som används av professionella webbmsaters och varför."

   Webbkodning
 
Fortsättning i HTML
"Steg för steg får du lösningar om hur du tar hand om din website och uppdaterar den på enklaste sättet."

 
Grunderna i HTML
"Klick Datas kurs Grunderna i HTML ger alla som funderar på att publicera hemsidor på World Wide Web konkret handledning hur man går tillväga."

 
Grunderna i Javascript
"Grunderna i Javascript är en utbildning som gör att du med Johan Johanssons vägledning aldrig mer kommer känna dig främmande att arbeta med Javascript."

 
Avancerade Javascript och DHTML- bygg din egen e-shop.
"Går det verkligen att få en seriös e-shoplösning för bara 995:-? Vad är haken?"

 
Javaprogrammering- Grundkurs
"Lär dig grunderna i Java så att du kommer igång och själv kan utveckla enkla program."

 
Javaprogrammering- Fortsättningskurs
"Få grunden för en certifiering i Java och gör mer avancerade program och grafiska gränssnitt med Java som programmeringsspråk. "

 
Webbdatabaser med ASP
"Du får i denna e-kurs av Mats Olofsson lära dig att koda i APS och öva dig på att använda if-satser, loopar, response-objekt och request-objekt."

 
XML grunder
"I den här grundkursen kommer du att koncentrerat lära dig hur du skapar webbsidor med XML."

   Flash
 
Lär dig Macromedia Flash 5
"Macromedia Flash 5 är verktyget som du använder för att få din webbplats att animera."

 
Macromedia Flash MX - Grunder
"Daniel Vikbladh, professionell Flashproducent lär dig att i Flash MX utveckla smidiga och smarta lösningar."

 
Macromedia Flash MX - ActionScript
"I denna fortsättningsdel av Flash MX fokuseras på alla möjligheter att programmera Actionscript."

 
Nätverk
 
   Generellt
 
Drifta ett nätverk- håll ner TCO
"Den här kursen hjälper dig förstå hur dina totala datakostnader är fördelade och hur du kan påverka och reducera dessa."

 
Installera ett nätverk- kom igång kurs utan konsulter
"Det här är kursen för gör det självare som enkelt och snabbt vill lära sig installera ett W2000 nätverk utan att behöva gräva ned sig tråkiga manualer eller en massa tekniska detaljer."

 
Introduktion till .net
"En introduktionskurs till Microsofts revolutionerande nya strategi, som innebär ett helt nytt affärstänk."

 
Beräkna ROI för ditt nätverk och datainvestering
"Kursen ger dig som är dataleverantör, datachef eller chef en övergripande introduktion till varför - och hur du skall bevisa värdet av din lösning och föreslagna investering."

 
Säkerställ säkerheten i ett nätverk!
"Lär dig skydda nätverket och hantera internetanvändning och minska risken att bli exponerad mot problem av virus eller andra säkerhetsluckor."

   Windows 2000/ 2003
 
Uppgradera till Microsoft Windows 2000 Server -
"En e-kurs för dig som vill få hjälp att förstå vad övergången från NT till 2000 Server innebär."

 
Lär dig sätta upp en Windows 2000 Advanced Server
"Klick Datas e-kurs i hur du sätter upp en server med Microsoft Windows 2000 Advanced Server utan hänsyn till tidigare installationer."

 
Windows 2000 Active Directory Services
"Denna del i serien om Microsoft Server 2000 tar specifikt upp den centrala nya delen, Active Directory Services (ADS)."

 
Windows 2003 Server - uppgraderingskursen
"lär dig de största och mest användbara nyheterna i det spännande operativsystemet Windows 2003 server! Kursen ger värdefull kunskap om de verktyg med vilka administratörer kan distribuera, administrera och använda servrar för maximal produktivitet."

 
Grunder
 
   Generellt
 
Så jobbar du med din digitalkamera
"Köpt ny digitalkamera? Allt fler skaffar sig en digitalkamera. Det är inte längre bara att lämna in rullen i ett kuvert och vänta på posten."

 
Lär dig Facebook - e-kursen
"Lär dig använda Facebooks alla styrkor och fördelar. Bland annat hantera alla inställningar så du visar dina facebookvänner det du vill och utnyttjar fenomenet Facebook till din fördel med hänsyn till din integritet."

 
Grundläggande IT-kunskap - Lär känna din dator
"Bli lite säkrare och klokare i ditt dator användande, Kia Barwén hjälper dig att Lära känna din dator."

 
Skype - eliminera dina telefonkostnader
"- en e-kurs om hur du snabbt hakar på Skype- trenden och minimerar dina telefonkostnader"

   Operativsystem
 
Introduktion till Windows 2000 Professional
"Klick Datas interaktiva kurs med Kia Barwén lär dig Windows 2000."

 
Introduktion till Windows XP
"Windows XP Home och Professional är här och populärt bl.a. för att det är så snabbt vid start, snyggt och smidigt ur säkerhetsaspekterna."

 
Lär dig Microsoft Windows Vista Business
"Kia Barwén hjälper dig att snabbt komma igång med nya Windows Vista. Hon ger dig kunskaper för ECDL modul 2 och lite till."

 
Grunderna i Mac OS X Snow Leopard
"En interaktiv ekurs med Klas Wedin som guidar dig runt i hur operativsystemet i en Macintosh fungerar med Mac OSX Snow Leopard."

 
Lär dig Microsoft Windows 10
"Lär dig använda Windows 10 på rätt sätt."

 
Lär dig Microsoft Windows 7
"Nu finns chansen att lära dig nya operativsystemet Microsoft Windows 7 i Klick Datas interaktiva e-kurs online."

 
Lär dig Microsoft Windows 8
"Lär dig använda Windows 8 på rätt sätt."

 
Windows XP i nätverk - ur användarperspektivet
"Har ditt företag nyligen gått över till Microsoft Windows XP Professional från ett äldre operativsystem? Detta är en perfekt introduktion för alla XP-nybörjare på större företag."

   StarOffice
 
Introduktion till StarOffice 8- Del 1. Writer & Impress
"En ny e-kurs för dig som ska byta till StarOffice ifrån Microsoft Office. Eller för dig som för första gången ska bekanta dig med ett ordbehandlings- eller presentationsprogram."

 
Introduktion till StarOffice 8 - Del 2- Calc & Base
"I del 2 lär du dig använda kalkylprogramet Calc och databasprogrammet Base i StarOffice 8."

 
Courses in English
 
   Microsoft Office 2010
 
Learning Microsoft Excel 2010 - The Basics
"Video tutorial in Microsoft Excel 2010 in how to learn gthe spreadsheet software in Microsoft Office 2010"

 
Learning Microsoft Office 2010- The News
"Video tutorial how to learn Microsoft Office 2010- The News"

 
Learning Microsoft Outlook 2010
"Video tutorial and guide in how to use Microsoft Outlook 2010"

 
Learning Microsoft PowerPoint 2010 - The Basics
"Katharina Brummer is showing you how to use PowerPoint 2010 in Klick Data video tutorial , an online course and smart interactive training that makes you learn Powerpoint 2010 software"

   Microsoft Office 2007
 
Learn Microsoft Excel 2007 - Basics
"Sasha Norén guides you through all the powerful features for your everyday budgeting, planning and chart creating."

 
Learn Microsoft Outlook 2007
"Outlook 2007 contributes greatly to your efficiency - when you know how to use all the features."

 
Learn Microsoft PowerPoint 2007
"If you are in the market for a tool to make neat, comprehensive and convincing presentations."

 
Learn Microsoft Word 2007 - Basics
"In Klick Data's Microsoft Word 2007 - Basic as part of Klick Data Office 2007 Nick Atkinson teaches you to manage the world's most widely used and sophisticated word processor."

   Microsoft Office 2003
 
Microsoft Access 2003 Basic
"Learn how to use Access 2003 as a tool to create a tailor-made database structure."

 
Microsoft Access 2003 Advanced
"Microsoft Access 2003 Advanced brings you the power of Access beyond the basic features."

 
Microsoft Excel 2003 Basic
"Sasha Norén guides you through all the powerful features for your everyday budgeting, planning and chart creating."

 
Microsoft Excel 2003 Advanced
"Sasha Norén is your professional guide to master Microsoft Excel 2003."

 
Learn Microsoft Outlook 2003
"Outlook 2003 can contribute greatly to your efficiency - when you know how to use all the features."

 
Learn Microsoft PowerPoint 2003
"If you are in the market for a tool to make neat, comprehensive and convincing presentations."

 
Microsoft Word 2003 Basic
"In this course you willl work with an imaginary company called Vino Veritas. They import wine and have around 20 employees in different cities."

 
Microsoft Word 2003 Advanced
"If you wish to use Word 2003 for more than just text editing, this is the course to take."

   Communication
 
Skype - eliminating your phone bills
"Today Skype is one of the hottest companies on planet Earth. Why? With Skype Software you call for free over the Internet with perfect sound and picture. Easy. Of course."

   Image processing
 
Learn 3ds Max 2012 - Part 1
"You will get the basic skills needed to start creating stunning objects in 3ds max."

 
Learn 3ds Max 2012 - Part 2
"You will explore more ways of creating objects; we will cover advanced modifiers that for example let you create realistic cloth simulations."

 
Learn Adobe After Effects CS6
"After Effects is a professional compositing and motion graphics application used in many movies and commercials. The learning curve is not that steep and once you get over the first bump the workflow will feel very intuitive."

 
How to work with your digital camera
"Get an introduction to the world of digital cameras with Klick Datas e-course How to work with your Digital Camera."

 
Adobe Photoshop CS2 Basic
"Sasha Norén guides you throught Creative Suites new pride, Photoshop version 9, or CS2."

   Microsoft Office 97/2000
 
Basics in Microsoft Excel 97
"Ed Reese guides you through all the powerful features for your everyday budgeting, planning and chart creating."

 
Advanced Microsoft Excel 97
"Shows you how to use Excel as a database crunching tool."

 
Present it with Microsoft Powerpoint for Office 2000
"If you are in the market for a tool to make neat, comprehensive and convincing presentations."

 
Basics in Microsoft Word for Office 2000
"If you never took the time to learn beyond the first steps, this is your chance."

 
Övrigt
 
   Databas/ register
 
Grunderna i FileMaker Pro 5.0
"En lärarledd e-kurs i det populära och lätthanterade databasprogrammet FileMaker Pro 5."

 
Fortsättning i FileMaker Pro 5.0
"Kursens fokus ligger på de användare som insett FileMakers styrka och som vill gå vidare och komplettera sin kunskap med mer kött på benen."

 
Introduktion till FileMaker Pro 7
"Introduktion till FileMaker Pro 7, lär du dig varför programmet vinner terräng p.g.a. sina styrkor och sin enkelhet."

 
Så här fungerar Lotus Notes 6.5
"Lär dig bl.a. att hantera e-post, kontakter, kalender, mötesbokningar och mycket mer i Lotus Notes 6.5!"

 
MySQL -grundkurs
"Mats Olofsson lär dig använda av MySQL Query Browser för att bygga en solid databas. Med hjälp av MySQL Query Browser lär du dig göra utsökningar ur en MySQL-databs med hjälp av frågespråket MySQL."

 
MySQL -fortsättningskurs
"En fortsättningskurs för dig som vill lära dig mer om MySQL och databaser."

 
Oracle9i SQL databas
"Lär dig vad Oracle9i och SQLPlus är för något, och hur du planerar databasens utformning utifrån din verksamhet."

 
Databashantering med SQL
"SQL står för Structured Query Language. Det är ett standardiserat frågespråk mot databaser. Mats Olofsson går igenom detta standardspråk."

 
Introduktion till SQL Server
"I den här kursen går Mats Olofsson igenom hur du använder Microsoft SQL Server."

 
Webbygge med Filemaker Pro 5.5
"FileMakerkursen som lär dig publicera dina register och databaslösningar till intranät eller ut på webben."

   SharePoint
 
Lär dig Microsoft Windows Sharepoint Services 2010
"Mattias Dahlqvist är din interaktiva guide och lärare och visar steg för steg hur du arbetar med Sharepoint. Mattias delar med sig kunskap i denna guide om Microsoft Sharepoint i Klick Datas e-kurs eller tuturial som är en perfekt utbi"

   Projekt
 
Lär dig Microsoft Project 2000 del 1
"Microsoft Project 2000 är programmet som är det givna stödet att genomföra alltifrån bygget av Öresundsbron till renoveringen av sommarhuset. Bo Berken gör dig till van användare."

 
Lär dig Microsoft Project 2000 del 2
"I den andra delen om Project 2000 går Kia Barwén igenom mer om programmets finesser och bl.a. integration med andra Officeprogram."

 
Lär dig Microsoft Project 2007 del 1
"Kia Barwén lär dig planera både stort som smått, från de stora byggprojekten till flytten från kontoret eller det lilla webbprojektet med hjälp av Microsoft Office Project 2007."

 
Lär dig Microsoft Project 2007 del 2
"Kia Barwén tar dig vidare in i programmet Microsoft Project 2007."

   Programmeringsspråk
 
Grunderna i C++
"Grunderna i C++ är en interaktiv e-kurs för dig som vill lära dig programmera i C++, ett av de populäraste och vanligaste miljöerna man bygger programvara i."

 
Fortsättning i C++
"Mats Olofsson lär dig fortsätta att programmera med C++."

 
E-kursen om PHP
"Mats Olofsson visar dig steg för steg hur du jobbar med att programmera dina hemsidor och webbsystem med php."

 
E-kursen om PHP - Fortsättning
"Målet med denna kurs är att du med ytterligare verktyg kan jobba vidare på era php-sidor."

 
Programmera med Microsoft Visual Basic 6.0 -Grundkurs
"Del 1 i objektprogrammeringsspråket Microsoft Visual Basic 6."

 
Programmera med Microsoft Visual Basic 6.0 fortsättningskurs
"Programmera med Microsoft Visual Basic 6.0 fortsättningskurs är en interaktiv e-kurs, där du vidarutvecklar din kunskap om Visual Basic 6.0."

 
Grunderna i VBA för Excel
"Med hjälp av VBA- Visual Basic for Applications kan Excel optimeras genom att allt sker på slutanvändarens villkor. Mats Olofsson visar hur."

 
Fortsättning i VBA
"Avancerade användare av Excel finner sin djuplodande VBAkunskap i denna fortsättningskurs av Mats Olofsson."

   Klassiker
 
Webbygge med Adobe Golive 5.0
"Tiina Thölen lär dig allt du behöver för att bygga dina hemsidor med Adobe GoLive 5:an."

 
Allt om din PC
"Svänger du dig inte lätt med termer som Mac och PC, Internet, fönster, CPU, RAM och megabyte? Då är denna kurs perfekt för dig."

 
Microsoft Excel i Office 97
"Kia Barwén ger en lärareldd interaktiv grundkurs i hur man använder Microsoft Excel 8.0 i Office 97 paketet."

 
Påbyggnad Microsoft Excel i Office 97
"Påbyggnadskursen i Excel 97 bygger på databas och analysverktyget ur statistisk vinkel."

 
Grunderna i bokföring 2001 del 1
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 1 av 3."

 
Grunderna i bokföring 2001 del 2
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 2 av 3."

 
Grunderna i bokföring 2001 del 3
"Interaktiv e-kurs i 3 delar, där Mikaela Sundqvist förklarar och lär dig bokföringens grunder. Det här är del 3 av 3."

 
Lär dig Internet 2004
"Kia Barwén ger dig ett helhetsgrepp om Internet och dess praktiska användning och gör dig bekväm med alla termer, knappar och sökningar."

 
Microsoft PowerPoint i Office 97
"Eva Jäätmaa ger en kurs i hur du använder Microsoft PowerPoint 8.0 i Office 97 paketet."

 
Microsoft Word i Office 97
"Kia Barwén ger en grundkurs i hur man använder Microsoft Word 8.0 i Office 97 paketet."

 
Påbyggnad Microsoft Word i Office 97
"I denna fördjupningskurs tar Kia Barwén bland annat och tittar på hur du hanterar långa dokument."

 
Introduktion till Windows 98
"En interaktiv kurs för dig som vill lära dig använda en dator med operativsystemet Microsoft Windows 98."


Totalt 261 st

Varje e-kurstitel ovan kan köpas styckvis på www.klickdata.se

Välkomna.
Klick Data AB
www.klickdata.se
Tel: 08-667 4980